ΟΙ βασικές ομάδες υπηρεσιών που σας προσφέρουμε αναλύονται παρακάτω. Για οποιαδήποτε επιπλέον εξειδικευμένη υπηρέσια ή για να συζητήσουμε τα επαγγελματικά θέματα που σας απασχολούν επικοινωνήστε μαζί μας.

Ανάπτυξη κατά Παραγγελία Εφαρμογών Web

Η IBC σχεδιάζει και αναπτύσσει, με την χρήση σύγχρονων και προηγμένων εργαλείων, κάθε είδους εφαρμογή Web (Web based application), κατά παραγγελία και σύμφωνα με τις απαιτήσεις και προδιαγραφές του πελάτη.

Εξετάζοντας το επιχειρηματικό σενάριο του σήμερα, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε τη σημασία του προσαρμοσμένου λογισμικού. Καθώς οι επιχειρήσεων γίνονται όλο και πιο ανταγωνιστικές, η απάντηση φαίνεται να είναι η ανάπτυξη προσαρμοσμένων κατά παραγγελία εφαρμογών λογισμικού web, για την παροχή εξατομικευμένων λύσεων που ικανοποιούν τις συγκεκριμένες ανάγκες.

Αυτή τη στιγμή πολλές επιχειρήσεις προτιμούν να αναπτύξουν προσαρμοσμένο λογισμικό, καθώς αυτό τις βοηθά στην εξοικονόμηση χρημάτων, αλλά και χρόνου. Το σημαντικότερο όφελος είναι ότι προσφέρει λύση κομμένη και ραμμένη σύμφωνα με τις ανάγκες της δικής σας επιχείρησής και μπορεί να προσφέρει τη λειτουργικότητα που επιθυμείτε.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι με το κατά παραγγελία προσαρμοσμένο λογισμικό, η επιχείρησή σας θα ανθήσει και σίγουρα θα ζήσετε μια εμπειρία ριζικής αλλαγής, γιατί θα έχετε επιλύσετε οριστικά τα, εξειδικευμένα, «δικά σας» μηχανογραφικά ζητήματα.