Ποιοι Eίμαστε

iΕίμαστε μια ομάδα έμπειρων συμβούλων επιχειρήσεων και επαγγελματιών τις πληροφορικής που λατρεύουμε τη δουλειά.
Μας αρέσει η δημιουργία και η πρόκληση και έχουμε αποδειχθεί ιδιαίτερα αποτελεσματικοί σε ότι αναλάβαμε.
Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε πάντα περισσότερα, εξασφαλίζοντας ορατά θετικά αποτελέσματα και ικανοποιημένους πελάτες.

Τι Kάνουμε

i Προσφέρουμε συμβουλευτικές υπηρεσίες στρατηγικής, οργάνωσης και διοίκησης για κάθε επιχειρηματική δραστηριότητα.

Αξιοποιώντας την πολύχρονη πείρα μας, σαν σύμβουλοι επιχειρήσεων και αφού μελετήσουμε με ακρίβεια τις ανάγκες της επιχείρησης και εστιάσουμε στο πελατολόγιο στόχο, εφαρμόζουμε καινοτόμους τεχνικές πλήρους κάλυψης του στοχεύοντας στην ικανοποίησης των πελατών.

Επιπλέον, σχεδιάζουμε και υλοποιούμε κατά παραγγελία εξειδικευμένο λογισμικό (Web Applications).

Η Ιστορία μας

Η International Business Consulting I.K.E. είναι μια πρωτοπόρος εταιρεία παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών στο χώρο των επιχειρήσεων. Δραστηριοποιείται επιπλέον στον τομέα του e-Marketing συγγράφοντας εξειδικευμένο περιεχόμενο για εταιρικούς δικτυακούς τόπους. Τέλος αναπτύσσει εξειδικευμένο λογισμικό (Customized Software) για εφαρμογές Web (Web Based Applications).

Η ιστορία αρχίζει το 1996 με τον Άγγελο Αναγνώστου που πλαισιώνεται από μια ομάδα μόνιμων συνεργατών, εξειδικευμένων επιστημόνων, οι οποίοι εφαρμόζοντας ολοκληρωμένες και καινοτόμες πρακτικές, προσφέρουν δημιουργικές και πρακτικές λύσεις σε επιχειρησιακά θέματα κάθε είδους.

Με την βοήθεια της καινοτομίας και της τεχνολογίας, δημιουργούμε ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στους πελάτες μας, στοχεύοντας στην εξασφάλιση της υπεροχής τους. Επεμβαίνουμε δημιουργικά στο συνολικό κύκλο ζωής των προϊόντων τους, από την παραγωγή ως και την προώθηση των εξαγωγών του τελικού προϊόντος, εξασφαλίζοντας ότι οι πόροι, τα προϊόντα και οι στρατηγικές είναι ευθυγραμμισμένες με τους επιχειρηματικούς στόχους και τις φιλοδοξίες ανάπτυξης του πελάτη.

Η πολύχρονη πείρα μας, στη βιομηχανία, το διεθνές εμπόριο, την τεχνολογία και η βαθιά κατανόηση ενός ευρέως φάσματος επιχειρηματικών πρακτικών, την έχει καταξιώσει στον χώρο της και της δίνει την δυνατότητα να προσφέρει αξιόπιστες και πρωτοπόρες λύσεις, μέσω μιας νέας, ανεξάρτητης, υπεύθυνης και διορατικής οπτικής γωνίας.

Η Φιλοσοφία μας

Έχοντας άριστη γνώση των αναγκών της σημερινής αγοράς, και αφού μελετήσουμε σε βάθος τις ιδιαίτερες ανάγκες της επιχείρησης του πελάτη, παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες και πρωτοπόρες λύσεις ,υποστηριζόμενες από πρακτικά και καινοτόμα στρατηγικά εργαλεία, ώστε με αποτελεσματικότερο τρόπο να επιτευχθούν οι επιχειρησιακοί του στόχοι.

Ο Στόχος μας

Με σύνθημά μας “Ένα βήμα μπροστά από τον συναγωνισμό”, μεταφέρουμε στους πελάτες μας το πολύτιμο απόθεμα γνώσης και εμπειρίας που διαθέτουμε, σε συνδυασμό με εξαίρετα εργαλεία υποστήριξης, με σκοπό να συμβάλουμε αποφασιστικά στη δημιουργία επιτυχημένων επιχειρήσεων στο σύγχρονο απαιτητικό και ανταγωνιστικό περιβάλλον.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ